Lättare variant av (o)friterad Camenbert


Jag har fått den stora äran att gästblogga! Här kommer recept och bilder på en riktig klassiker fast i en modernare, enklare och kalorisnålare tappning. Minst lika gott som originalet!
Ingredienser:
Camenbert
Krustader - större varianten
Hjortronsylt
Räkna 1-2 krustader/person som dessert
1. Sätt ugnen på 225°c
2. Placera ut krustaderna på en plåt
3. Lägg en rejäl bit ost i varje krustad
4. Grädda i ugnen tills osten smälter ner och krustaden fått lite färg på kanten.
5. Toppa med en klick hjortronsylt - servera varma, eventuellt med lite extra sylt i en skål
Njut!

//Mamma Mia :)

Innan dem åkte in i ugnen


Efter ugnen


Efter ugnen och med sylt på                                                                
                                                                                                                                    


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

matmode

Det finns inte bara mode inom kläder och smycken, utan mode är mycket större än så. Mode finns inom mat, kultur och inredning och det är just dessa modetrender som tas upp i denna blogg. Läs, njut och inspireras!

RSS 2.0