Blåmusslor

1 nät med färska blåmusslor
1 gul lök, finhackad
2 vitlöksklyftor
Chili efter smak ( jag tog 1liten röd chili)
2 dl vitt vin
2 dl matgrädde
1 msk fisksås
hackad persilja
salt & peppar
Gör så här:
Borsta musslorna noga så att de blir rena. Kasta de musslor som är trasiga eller öppna (även dom som är lite öppna) Finhacka lök&vitlök och fräs dem i lite smör på medelvärme ett par minuter, Tills dem blivit mjuka. Häll i vinet och höj värmen. Lägg i musslorna och sjud under lock tills alla musslor öppnat sig rör runt lite så är det lättare att se om någon inte öppnat sig och ät inte de musslor som fortfarande är stängda. Häll i grädden och fisksåsen låt de bli varm men koka ej. Salta och peppra.
Finhacka persiljan och chilin och strö över musslorna.

Kanongott! Ett gott surdegsbröd till så att man får upp all god sås :)