Citronsorbet



Ingredienser

 
  1 dl Hallon   
  1 dl Björnbär   
  1/2 dl Socker   
  4 st Digestivekex   
  1 tsk Margarin flytande 80%   
  1 dl Vaniljvisp 12% (ovispad)   
  2 dl Sorbet, citron   

Instruktioner

  • Värm bär och socker i en kastrull på låg värme under omrörning, tills sockret lösts upp. Krossa kexen och stek i margarin i en teflonpanna. Vispa vaniljvispen. Lägg upp sorbet i botten på glas, fyll på med bärkompott, kex och toppa med vaniljvisp och ev lite citronmeliss.

                                                                                                                                      


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

matmode

Det finns inte bara mode inom kläder och smycken, utan mode är mycket större än så. Mode finns inom mat, kultur och inredning och det är just dessa modetrender som tas upp i denna blogg. Läs, njut och inspireras!

RSS 2.0